Nieuws Mechelen Nieuwe juwelenpop-up komt met unieke collectie

Nieuwe juwelenpop-up komt met unieke collectie

Nieuwe juwelenpop-up komt met unieke collectie

De nieuwe pop-up Tess De Meerleer Jewellery Design is sinds kort neergestreken in de Guldenstraat in Mechelen. De juwelenzaak wil attractieve, kwalitatieve en tijdloze ontwerpen aanbieden. De juwelen zelf zijn allemaal handgemaakt. De pop-up vormt een nieuwe stap voor ontwerpster Tess De Meerleer, want voordien waren de juwelen enkel via een webshop verkrijgbaar. “De eerste dagen zijn al goed verlopen en ik ben zeer tevreden over de locatie”, zegt Tess De Meerleer.

Tess De Meerleer streeft naar juwelen die voor een groot publiek toegankelijk zijn. “Omdat alles op maat handgemaakt is, hebben klanten de mogelijkheid om mee de kleur van de steen te kiezen. Zo goed als alle modellen zijn verkrijgbaar in zowel geel goud, wit goud en roos goud als in zilver”, zegt Tess. De prijzen van de juwelen zijn heel uiteenlopend. “Zilveren juwelen zijn te koop vanaf 95 euro en kunnen gaan tot 500 euro. De gouden modellen gaan dan weer van 300 tot 4.000 euro of hoger, naargelang de keuze van de edelstenen.”

Tess De Meerleer Jewellery Design maakt op eenvoudige vraag ook een volledig nieuw ontwerp. In april voegt Tess een unieke collectie aan het gamma toe. “In maart ga ik enkele weken naar Colombia om edelstenen uit te kiezen voor een handgemaakte collectie, die maar één keer verkrijgbaar zal zijn.” Voor dit project zal de pop-up in de Guldenstraat tussen 6 en 29 maart sluiten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.