Nieuws Mechelen Nieuwe kledingwinkel in Boortmeerbeek

Nieuwe kledingwinkel in Boortmeerbeek

Nieuwe kledingwinkel in Boortmeerbeek

Modeketen Poker Jeanstore opent op 24 februari een nieuwe vestiging in Boortmeerbeek. Dezelfde week opent het merk ook winkels in Herstal en Waregem.

De Poker Jeanstore in Boortmeerbeek wordt het 23ste filiaal van de keten in België. De winkel zal gevestigd zijn aan de Industrieweg 1A.

Poker Jeanstore verkoopt jeans en sportkleding voor mannen, vrouwen en kinderen van het eigen merk en van een 25-tal andere bekende merken. De keten was lang enkel actief in Brussel en Wallonië, maar is in 2015 begonnen aan de verovering van Vlaanderen.

Met de opening van de nieuwe winkels wordt verdergewerkt aan de snelle expansie in België. De eerste Poker Jeanstore werd geopend in 1982. In september vorig jaar (34 jaar later) werd de twintigste vestiging geopend, en nu komen er bijna tegelijkertijd drie winkels bij.

Ruim twee jaar geleden werd eveneens een webshop geopend.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.