Nieuws Mechelen Nippon Express Belgium huurt van Montea op De Hulst

Nippon Express Belgium huurt van Montea op De Hulst

Nippon Express Belgium huurt van Montea op De Hulst

Montea heeft drie nieuwe huurovereenkomsten afgesloten voor een totaal van 21.200 m² in België en Frankrijk. Eén van de overeenkomsten werd afgesloten met Nippon Express Belgium, dat op De Hulst in Willebroek 5.300 m² huurt.

Vastgoedvennootschap Montea sloot een tweede huurovereenkomst af met Nippon Express Belgium, dat al een built-to-suit project van 6.000 m² huurt op Brucargo in Zaventem. Nu gaat het om een contract voor een duurtijd van negen jaar voor een unit van 5.300 m² op park De Hulst in Willebroek. Dit duurzaam logistiek park heeft een zeer goede ligging tussen de A12 en de E19 Brussel/Antwerpen.

De nieuwe huurovereenkomst genereert vanaf september 2017 een huuropbrengst van 263.000 euro per jaar.

1,29 miljoen

Montea sloot ook nog in het Franse Camphin-en-Carembault een huurovereenkomst af met Danone voor 6.000 m² op een logistiek platform dat nu een bezettingsgraad van 100% heeft.

Voor een terrein van 9.900 m² in Milmort, met strategische ligging langs de E313 richting Antwerpen en de E40 richting Brussel, werd een overeenkomst gesloten met Parker Hannifin Manufacturing Belgium, een groep die wereldleider is in de productie en distributie van onderdelen voor de mobiele, industriële en ruimtevaartsector.

De drie nieuwe projecten zullen samen een jaarlijks huurinkomen van 1,29 miljoen genereren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.