Oh! verwelkomt Effenaf

MECHELEN - Vele jaren na de opstart in 2011 draait het Mechelse ondernemershuis Oh! op volle toeren. Effenaf is na Pure-Events de meest recente nieuwkomer.

Starters die in Oh! Mechelen hebben kunnen groeien, verhuizen na verloop van tijd en maken plaats voor nieuwe ondernemers. Eén van die nieuwe bewOh!ners is Effenaf. Het bedrijf van Karen De Fraeye werd in november 2015 opgericht als eenmanszaak en specialiseert zich in het grotere, educatieve drukwerk. De onderneming voorziet ook gestructureerde lay-outs en catalogen voor firma’s en uitgeverijen.

“Ik vind het enorm fijn om bij andere ondernemers te zitten. Onderling leren we van mekaars ondernemerschap en werkwijzen die eventueel op de eigen zaak kunnen worden toegepast. Voor mezelf zijn hier al concreet twee projecten uit voort gekomen. Wat mij betreft, mag mijn professioneel verblijf in Oh! Mechelen dus gerust nog wat blijven duren”, aldus Karen De Fraeye.

80 procent bezet

Het Oh! vormt een broedplaats voor innovatief en creatief ondernemerschap. De economisch inspirerende locatie wil lokaal ondernemerschap versterken en biedt daarvoor onder meer professioneel ingerichte kantoorruimtes en vergaderzalen aan, in combinatie met een uitgebreid dienstenpakket. Met de recente nieuwkomers Pure-Events en Effenaf en een dertigtal andere ondernemingen stevent de bezettingsgraad af op 80 procent.

“Oh! Mechelen kan beslist een stevige springplank betekenen voor een startende onderneming. Hier ontstaan regelmatig onderlinge samenwerkingsverbanden, ook over verscheidene sectoren heen, die de bewOh!ners mee doen groeien”, zegt schepen van Economie Katleen Den Roover. “Op dit ogenblik is er in het Oh! nog ruimte beschikbaar voor een aantal nieuwe starters."