Nieuws Mechelen Ondernemer gezocht voor portierswoning met daktuin

Ondernemer gezocht voor portierswoning met daktuin

Ondernemer gezocht voor portierswoning met daktuin

MECHELEN – Het ontwerpteam van PAKT is op zoek naar een ambitieuze ondernemer die zijn intrek wil nemen in de Portierswoning met daktuin van een nieuw woonproject in hartje Mechelen.

Stad Mechelen ging in 2019 op zoek naar een nieuwe invulling voor de oude stadsbibliotheek in de Moensstraat. Die kwam er met Portier 51, een circulair woonproject van projectontwikkelaar Caaap in  het hart van Mechelen. De aanpalende historische Portierswoning met daktuin maakt deel uit van deze nieuwe site en staat nu te koop.

Voor de aankoop en exploitatie van de Portierswoning met daktuin gaat het ontwerpteam van PAKT op zoek naar een ambitieuze ondernemer die mee wil stappen in het circulaire verhaal van deze site. Er wordt gezocht naar een aantrekkelijk en hedendaags concept waar men (eetbaar) groen in de stad mee willen stimuleren en buurtbewoners samenbrengen.

De Portierswoning bevat een mooie daktuin met een fenomenaal zicht op de Mechelse binnenstad. Met een oppervlakte van bijna 200 m² kan je hier naar hartenlust daktuinieren, gezellige diners organiseren of buurtversterkende evenementen op poten zetten. De Portierswoning zelf bestaat uit vier verdiepingen: een kelder, gelijkvloers (140m²) , eerste verdieping (140 m²) en een dakverdieping.
Op donderdag 27 januari is er een infomoment, waarbij je de mogelijkheid krijgt om de Portierswoning te bezoeken.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.