Foto: voka

Online lichtspecialist dmlights wint Voka Lokaal award en maakt zo kans op ondernemingsprijs

HEIST-OP-DEN-BERG - Dmlights, de pionier in online verkoop van verlichting uit Heist-Op-Den-berg, heeft de Voka Lokaal-award voor de regio Zuiderkempen in ontvangst mogen nemen. Daarmee is het bedrijf ook de zesde kanshebber voor de Voka Prijs Ondernemen 2023.

“Sinds 2004 zijn we begonnen met e-commerce en hebben we onze groei nationaal en internationaal uitgebouwd”, legt operationeel verantwoordelijke Sophie van Dyck uit. "De komst van corona bracht voor dmlights nieuwe uitdagingen met zich mee. Uiteindelijk werd besloten om de volledige switch naar e-commerce te maken. Sinds 2021 zijn we nog uitsluitend een e-commercespeler en hebben we geen offline verkoop meer. Dit is ook altijd de visie van onze CEO Jef De Meutter geweest. Om de beste en grootste online speler te zijn op de markt."

“Het is zeer fijn om de prijs in ontvangst te mogen nemen. Het is een bekroning voor het harde werk van de afgelopen jaren. Niet alleen door ons, maar ook door onze medewerkers”, zegt Van Dyck. "De prijs komt op het juiste moment want vanaf 4 juli komen we naar buiten met een nieuwe merknaam ‘Peeq’. Vanaf dan verkopen we ook woonaccessoires en klein meubilair. Met Peeq willen we voortaan zelf die mooie spullen aanbieden waar we al zo lang een licht op laten schijnen."