Nieuws Mechelen Ontbijt- en lunchbar Noen overgenomen

Ontbijt- en lunchbar Noen overgenomen

Gerrit Vanvlasselaer (foto: Inge Van den Heuvel)

Ontbijt- en lunchbar Noen overgenomen

MECHELEN – Ontbijt- en lunchbar Noen is al jaren een vaste waarde aan de Leermarkt in Mechelen. Na bijna 7 jaar, geven Jolijn Gyssels en Bart Lenaerts de fakkel van Noen door aan Gerrit Vanvlasselaer.

Gerrit is een nieuwkomer in de Mechelse horeca, maar geeft met volle goesting zijn carrière een nieuwe wending, zelfs in deze moeilijke corona-tijd. “Ik hou ervan om anderen te laten genieten van lekker eten, dus kijk er ontzettend naar uit om dit nu ook professioneel te kunnen gaan doen”, zegt Gerrit.

Om de recepten helemaal in de vingers te krijgen, wordt Gerrit nog enkele maanden bijgestaan door Jolijn en Bart. “Ik vind het belangrijk om de typische stijl van Noen zo goed mogelijk te kunnen verder zetten. Van zodra ik de Noen-gerechten helemaal in de vingers heb, roer ik alleen in de potten”, klinkt het bij Gerrit.

Vanaf 21 april kan je van woensdag tot en met zaterdag take- away uithalen tussen 10u en 16u. Van zodra de horeca weer open kan, heten Gerrit en zijn team je weer ter plaatse welkom.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.