Nieuws Mechelen Ontbijten met je favoriete handelaar

Ontbijten met je favoriete handelaar

Ontbijten met je favoriete handelaar

BORNEM – Unizo, de Verenigde Handelaars en de gemeente Bornem organiseren op 1 en 2 oktober het weekend van de klant. Het is meteen ook het weekend van Bornem Kermis.

In Bornem centrum is op 1 oktober van 11 tot 18u de Boomstraat afgesloten. De handelaars verwennen iedereen die iets koopt met leuke geschenkjes. Wie zaterdag iets koopt, krijgt een bonnetje om heerlijk te gaan smullen van een BBQ die loopt van 13 tot 18u aan het oude postgebouw in de Boomstraat. Er wordt voor animatie gezorgd. Zondag 2 oktober zijn veel winkels in de Boomstraat open.

Ontbijt in Hingene

Zaterdag 1 oktober kan je gaan ontbijten in Hingene. Je bent er welkom van 8 tot 10.30u in de Frans Van Haelenstraat ter hoogte van dagbladhandel Benny & Marina. Je kan er genieten van broodjes, yoghurt, koffie, thee en fruitsap. De Frans Van Haelenstraat is zaterdag afgesloten van 6 tot 12u van de Aspergestraat tot het kruispunt met de Edmond Vleminckxstraat.

Reageer op dit bericht

Sector

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.