Nieuws Mechelen Ook Mechels Callcenter N-Allo voert vanaf maandag ‘contact tracing’ uit

Ook Mechels Callcenter N-Allo voert vanaf maandag ‘contact tracing’ uit

Ook Mechels Callcenter N-Allo voert vanaf maandag ‘contact tracing’ uit

MECHELEN – Vanaf maandag 11 mei zal het callcenter N-Allo, Vlamingen en Brusselaars opbellen die in contact zijn geweest met personen besmet met het COVID-19 virus. In samenwerking met de ziekenfondsen helpt N-Allo op die manier mee om de mensen te beschermen tegen het virus en de verdere verspreiding ervan tegen te houden.

100 vacatures
Voor Brussel is N-Allo het enige contactcenter dat zal samenwerken met de ziekenfondsen en de overheid. 170 operatoren van N-Allo zullen er mee ingezet worden om er 7 dagen op 7 mensen die in contact zijn gekomen met besmette mensen op te bellen.

Wat Vlaanderen betreft, maakt N-Allo deel uit van een consortium van callcenters die de oproepen onderling zullen verdelen. Hiervoor worden er bij N-Allo 100 bijkomende operatoren ingezet. Wie geïnteresseerd is een job als contact tracer kan daar voor solliciteren via www.n-allo.be

Opleidingen
Gezien de korte opstarttermijn is N-Allo zich momenteel volop aan het voorbereiden en de nodige werkkrachten aan het mobiliseren om tegen 11 mei van start te kunnen gaan. De uitdaging bestaat er vooral in om alle 270 operatoren op korte tijd op te leiden, en hen dan nadien ‘on the job’ verder te coachen.

Wim Van de Velde, CEO van N-Allo, is trots dat zijn bedrijf samen met de ziekenfondsen de overheden zal helpen bij deze buitengewoon belangrijke opdracht. “Dit project is voor ons contactcenter N-Allo, maar ook voor de hele sector van contactcenters die in België meer dan 6000 mensen tewerkstelt, een opportuniteit om haar expertise en  toegevoegde waarde in de verf te zetten. Sinds het begin van de COVID-19 crisis zijn al onze operatoren in eerste lijn actief gebleven om de vragen van klanten te beantwoorden. Nu zetten we nog een stap verder en zal N-Allo mogelijke besmettingen systematisch helpen opsporen. Elke dag geven de meer dan 700 medewerkers van N-Allo het beste van zichzelf voor onze klanten. In het kader van dit project zullen zij dit ook doen voor de overheid en de bevolking. Samen met de ziekenfondsen zullen wij ons maximaal inzetten voor een goed resultaat van deze, voor de Brusselse en Vlaamse bevolking, uitermate belangrijke opdracht.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.