Nieuws Mechelen ‘Open Coffee Next Level’ Mechelen opnieuw van start

‘Open Coffee Next Level’ Mechelen opnieuw van start

‘Open Coffee Next Level’ Mechelen opnieuw van start

MECHELEN – Dinsdag werd bij BMW Juma in Mechelen de eerste Open Coffee van 2022 georganiseerd. De maandelijkse netwerkmeeting voor ondernemers steekt sinds kort in een nieuw kleedje.

De organisatie werd overgedragen van Morning Mechelen naar een consortium van bedrijven die dit samen organiseren onder de naam Open Coffee Next Level & Mechelen. “We zijn met verschillende bedrijven uit diverse sectoren die hun schouders onder dit evenement zetten. We bundelen onze krachten om zoveel mogelijk bedrijven uit de regio Antwerpen en Mechelen met elkaar te laten netwerken. Het concept blijft ongewijzigd. Het is een laagdrempelig evenement dat voor iedereen toegankelijk is. Bedrijven die dat wensen kunnen zich via een korte pitch voorstellen aan de groep”, legt Alice Bruno uit, die vanuit Cronos mee de Open Coffee Next Level organiseert.

Elke maand is er op dinsdag en vrijdag een netwerkevent voor ondernemers. De toegang is gratis maar je dient je vooraf wel te registreren. Voor de eerste Open Coffee van het nieuwe jaar waren een dertigtal ondernemers te gast bij BMW-Mini Juma in het industriepark Mechelen-Zuid.

Op 24 februari organiseert Morning Mechelen een afterwork event bij The Chapel in Mechelen en de volgende reguliere Open Coffee vindt plaats bij Viaprintix in het Industriepark Mechelen Noord op 22 maart.

www.opencoffee-vlaanderen.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.