Nieuws Mechelen Organisatie Jumping Mechelen gaat voor topeditie

Organisatie Jumping Mechelen gaat voor topeditie

Jumping Mechelen De Kerstjumping in Mechelen is een COVID Safe evenement

Organisatie Jumping Mechelen gaat voor topeditie

De organisatie van de Kerstjumping in Mechelen maakt zich sterk dat deze editie zal kunnen doorgaan. Sterker nog, voorzitter Gunther Van Lent stelt dat deze editie ondanks de vele coronamaatregelen weinig zal verschillen met het vertrouwde Jumping Mechelen.

 

Jumping Mechelen 2021 wordt een volledig COVID Safe event volgens de regels die van 26 tot en met 30 december van toepassing zullen zijn. De exacte vereisten kunnen uiteraard nog wijzigen. De organisatie vraagt daarom steeds de actuele maatregelen na te kijken.

Alle aanwezigen (bezoekers, ruiters, medewerkers, …), vanaf de leeftijd van 12 jaar en 2 maanden, moeten beschikken over een geldig coronacertificaat. Je krijgt toegang mits het voorleggen van een vaccinatiecertificaat dat bewijst dat je al meer dan 2 weken volledig ingeënt bent, een bewijs van een negatieve PCR-test (minder dan 48u geleden afgenomen), een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden oud of een bewijs van een negatieve antigeentest uitgevoerd door medisch geschoold personeel (minder dan 48u geleden afgenomen).

Daarnaast moet iedereen, vanaf de leeftijd van 10 jaar, een mondmasker dragen. Enkel bij het zittend consumeren, en wanneer je paardrijdt, mag het afgezet worden. “Vergeet ook niet dat wij als organisatie enorm veel voorbereidingen achter de schermen hebben getroffen om ons publiek optimaal te beschermen. Iedereen kan met een gerust hart naar Mechelen afzakken”, aldus Van Lent.

Een vertrouwd Jumping Mechelen

“We vieren 40 jaar Jumping Mechelen in de Nekkerhal, met twee wedstrijdpistes en een gezellig standendorp vol leuke winkeltjes en horecagelegenheden, zoals we het gewend zijn dus. Zowel de JM Kids Day als het indoor muziekfestival JM Feest gaan nog steeds door.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.