Nieuws Mechelen Oxfam Wereldwinkel Lier opent pop-up geschenkenwinkel

Oxfam Wereldwinkel Lier opent pop-up geschenkenwinkel

Oxfam Wereldwinkel Lier opent pop-up geschenkenwinkel

Oxfam Wereldwinkel in Lier opent in aanloop naar de feestdagen een pop-up geschenkenwinkel. Die tijdelijke winkel bevindt zich aan de Antwerpsestraat 13, in het pand waar eerder de Multipharma apotheek was gevestigd.

Volgens retail-experten zijn pop-up winkels een goed instrument om de winkelstraten aantrekkelijk te maken en de leegstand te bestrijden. Oxfam-Wereldwinkel Lier heeft deze boodschap goed begrepen en opent een pop-up geschenkenwinkel. De winkel springt direct in het oog door de schitterende, kleurrijke etalage. Oxfam verkoopt er mooie, duurzame geschenkartikelen die gemaakt zijn met respect voor mens en milieu.

Daarnaast kun je de Fair Trade voedingsproducten blijven vinden in de ‘gewone’ Oxfam Wereldwinkel aan de Antwerpsestraat 141.

Ook op de koopzondagen zullen de twee Lierse Oxfam-winkels open zijn om iedereen genoeg gelegenheid te geven om mooie faire cadeaus te kopen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.