Nieuws Mechelen Oxyjen: een nieuwe multidisciplinaire groepspraktijk in Mechelen

Oxyjen: een nieuwe multidisciplinaire groepspraktijk in Mechelen

Oxyjen: een nieuwe multidisciplinaire groepspraktijk in Mechelen

MECHELEN – In volle coronacrisis richtte Jennifer Desegher de multidisciplinaire groepspraktijk Oxyjen op. Haar praktijk is gevestigd in de Leopoldstraat in Mechelen.

In deze speciale tijden wordt de mentale belasting voor veel mensen zwaarder en de nood om bij iemand terecht te kunnen, blijft groeien. Tegelijkertijd worden de wachtlijsten langer en langer. Om die reden besliste Jennifer om een eigen praktijk op te richten om terug wat ruimte te creëren voor mensen in nood.

OXYJEN stelt zich ten dienste van kinderen, jongeren en volwassenen die hulp nodig hebben. Jennifer biedt individuele psychotherapie, partnerrelatietherapie, gezinstherapie, groepstherapie en specifieke therapeutische programma’s aan. Het aanbod richt zich tot alle leeftijden: kinderen, jongeren en volwassenen.

Jennifer Desegher studeerde in 2009 af als klinisch psychologe met een specialisatie in kinderen en adolescenten. In de contextuele hulpverlening bij Leren Over Leven ronde ze een therapieopleiding af. Ze bouwde ervaring op in de bijzondere jeugdzorg en nadien als therapeute.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lier
Lier

Corfima gaat van start in Lier

LIER – Corfima is een kantoor dat nationale en internationale ondersteuning en advies geeft fusies, overnames en vastgoedoperaties onder vennootschapsvorm.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.