Nieuws Mechelen Pieter Haesaert geeft fakkel door: Rupert Spielberg is nieuwe CEO Customs4trade

Pieter Haesaert geeft fakkel door: Rupert Spielberg is nieuwe CEO Customs4trade

Jo Buvens, Rupert Spielberg, Oliver Conze.

Pieter Haesaert geeft fakkel door: Rupert Spielberg is nieuwe CEO Customs4trade

MECHELEN – Rupert Spielberg is de nieuwe CEO van het douaneadviesbureau Customs4trade (C4T). Hij volgt daarmee Pieter Haesaert op die samen met Ilse Vermeersch in 2004 C4T  en in 2014 het CAS-platform oprichtte.

Rupert Spielberg is de nieuwe CEO van C4T en zal het team voortaan leiden. Hij wordt bijgestaan door Chief Revenue Officer Jo Buvens en Chief Product Officer Oliver Conze. Samen zullen zij het management en haar digitale platform CAS “in een nieuwe richting sturen en de groei in 2023 versnellen”.

LEES OOK. Customs4Trade haalt € 17 miljoen binnen

Oprichters Pieter Haesaert en Ilse Vermeersch zullen niet langer betrokken zijn bij de dagelijkse operationele leiding en strategie van C4T, maar blijven als aandeelhouders dicht bij het bedrijf. Werner Koninckx, voorzitter van 3E en DeltaQ, zal hen vertegenwoordigen in de raad van bestuur.

C4T heeft ongeveer 100 mensen in dienst in Mechelen en het Verenigd Koninkrijk.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.