Nieuws Mechelen Platform Deskalot specialiseert zich in flex werkplekken

Platform Deskalot specialiseert zich in flex werkplekken

Coffice in Mechelen is een van de aanbieders van coworkingplekken.

Platform Deskalot specialiseert zich in flex werkplekken

HEIST-OP-DEN-BERG – PUTTE – BONHEIDEN – MECHELEN – LIER – Het platform van www.deskalot.com bestaat nog maar sinds 1 april van dit jaar. Desondanks maakte het de voorbije maanden een zeer sterke groei. Het platform specialiseert zich in de zogenaamde airbnb van flexwerkplekken en flex vergaderzalen.

Op drie maanden tijd groeide het platform naar eigen zeggen uit tot het grootste van Vlaanderen en Brussel. Als Partena Professional gelooft men sterk in de toekomst van werk en hecht men veel belang aan het hybride werken.

Deskalot is een platform waar aanbieders van flexibele werkplekken in contact kunnen komen met mensen die op zoek zijn naar een flex werkplek. “Op deze manier faciliteren we iedereen om te kunnen werken waar ze willen, wanneer ze willen, onafhankelijk van het statuut van de persoon. Dat kan perfect een freelancer, werknemer of andere tewerkstellingsvorm zijn. Tegelijk maken we het mogelijk voor ondernemers om bepaalde ruimtes te rentabiliseren die momenteel leeg of ter beschikking staan. Daarenboven kunnen ook particulieren de ondernemers-kriebels voelen om beschikbare ruimtes aan te bieden en op die manier een cent bij te verdienen”, vertelt Jonas Pollet, Innovation & Implementation Manager van Partena Business Center.

Het platform werkt gelijkaardig aan dat van Airbnb. Je maakt een profiel aan en je begint te huren of je zet er een advertentie op. Deskalot is een volledig Belgisch platform, maar groeit ondertussen ook al spontaan naar het buitenland toe (Portugal, Spanje, Duitsland, Nederland, …).

Binnen onze regio vind je op Deskalot al aanbod uit Heist-op-den-Berg, Putte, Bonheiden, Mechelen en Lier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.