Nieuws Mechelen Pop-up marktkramen als testcase

Pop-up marktkramen als testcase

Pop-up marktkramen als testcase

WILLEBROEK – Sinds het begin van het nieuwe jaar geldt er in Willebroek een aangepast marktreglement. Eén van de bijzonderheden in het reglement is de invoering van een aantal plekken die zijn voorbehouden voor zogenoemde ‘pop-up kramen’. Op deze pop-up standplaatsen kunnen markthandelaars terecht voor een vooraf vastgelegde periode van één, twee of drie maanden.

Schepen voor lokale economie, Ilse Lenvain (N-VA) wil ondernemers op deze manier een extra mogelijkheid bieden om hun producten in de kijker te zetten. “Een pop-up kraam is een prima testcase voor een permanente standplaats op de markt of voor een fysieke winkel. Een pop-up kraam kan ook de perfecte manier zijn om de naamsbekendheid van een product te versterken of een streekproduct te promoten.”

Ook voor de vaste markthandelaars zijn deze pop-up kramen goed nieuws volgens de schepen. “Met deze pop-up marktkramen zetten we in op extra beleving en vernieuwing op onze wekelijkse markt. Het is een manier om meer bezoekers naar de markt te krijgen. Daar profiteren ook onze vaste markthandelaars van.

Ook losse markthandelaars kunnen weer terecht op de Willebroekse markt. Door de coronamaatregelen was dat een tijdlang niet mogelijk. Voor deze losse handelaars zijn er nu opnieuw enkele plaatsen beschikbaar in de Stationsstraat.

www.willebroek.be/woensdagmarkt

Reageer op dit bericht

Sector
  Onderneming
  Personen

  Gerelateerde berichten

  Sector
   Personen
   Gemeente

   Veel gelezen in deze regio

   Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

   Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.