Nieuws Mechelen Porsche Mechelen en Living Tomorrow openen pop-up resto

Porsche Mechelen en Living Tomorrow openen pop-up resto

Porsche Mechelen en Living Tomorrow openen pop-up resto

porscheIn het Porsche Center Mechelen kan je in oktober in stijl dineren, en de wijnkaart in dit pop-up restaurant wordt voorgelezen door robot Zora. Dit is een gezamenlijk initiatief van Porsche en Living Tomorrow, dat tal van innovaties in de horecawereld voorstelt onder het motto Aan tafel met Porsche.

Living Tomorrow heeft met zijn eigen restaurant van de toekomst The Bistronomy, waar Chef Marc Clément aan het fornuis staat, al alle troeven in huis om een uitzonderlijke culinaire belevenis te garanderen. Dit concept wordt tijdelijk overgeplaatst naar een originele Porsche-omgeving. Naast de integratie van een aantal spectaculaire innovaties zoals een digitale menukaart, wordt elke week een sterrenchef uit de regio uitgenodigd die topgerechten serveert.

Naast Marc Clément (The Bistronomy) zelf zijn dat Ken Verschueren (De Tuinkamer), Axel Colonna-Cesari (Centpourcent), Thierry Theys (Nuance) en 1 mystery guest star chef.

Director van Living Tomorrow Patrick Aertsen gelooft sterk in de samenwerking met Porsche en wil het concept van The Bistronomy linken aan innovatieve sterke merken. “Met Living Tomorrow willen we meer naar buiten komen en onder diverse vormen pop-ups of andere events neerzetten, die de ambitie, innovatie en dynamiek van Living Tomorrow uitstralen”, aldus Patrick Aertsen.

“Porsche zag een samenwerking met Living Tomorrow meteen zitten, want innovatie ligt Porsche nauw aan het hart”, zegt Claude Willaert, Managing Director van Porsche Centre Mechelen. “Porsche komt als merk zeer innovatief naar voor. Denk maar aan de Plugin Hybrid Technologie, die Porsche toepast op drie modellen in zijn gamma. Verder is er de natuurlijke link tussen Porsche Mechelen en Marc Clément, jarenlang chef in sterrenrestaurant Folliez, een begrip in Mechelen.” Claude Willaert sluit niet uit dat het concept van een pop-up restaurant in zijn garage een vervolg krijgt en ook in andere Porsche garages in België zal worden toegepast.

Aan tafel met Porsche loopt van 1 tot en met 24 oktober. Prijzen voor lunchformules gaan van 20 euro tot 125 euro. Voor een diner is er keuze uit formules van 70 euro tot 225 euro. De exclusieve formule met een sterrenchef achter het fornuis is enkel te verkrijgen op dinsdag.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.