Nieuws Mechelen PRIM vertelt je live alles over vaccinaties

PRIM vertelt je live alles over vaccinaties

PRIM vertelt je live alles over vaccinaties

MECHELEN – SINT-KATELIJNE-WAVER – Maandagmiddag, tussen 12 en 13 uur, kom je alles te weten over de vaccinaties in de Nekkerhal in Mechelen. De netwerkorganisatie PRIM (Public Relations Industry Mechelen) organiseert in de Nekkerhal een debat met alle hoofdrolspelers. Je kan het debat, dat gemodereerd wordt door Made in Mechelen, live én gratis volgen via de sociale media.

Omwille van de stijgende coronacijfers wordt het geen écht debat maar zal journalist Ward Bosmans (Made in Mechelen) alle hoofdrolspelers van de Mechelse vaccinatiecampagne na elkaar ontvangen.

Aan tafel zitten Mechels burgemeester Alexander Vandersmissen, de manager van het Mechels vaccinatiecentrum Jan Simons, de verantwoordelijke van de Nekkerhal Jan Goditiabois, dokter Stijn Festraets van de eerstelijnszone Mechelen-Sint-Katelijne-Waver en ondernemer Wim Voss.

Je kan alles live mee volgen via deze link of via de Facebook live op de pagina ‘Prim Panelgesprek vaccinatiestrategie Mechelen’. Het gesprek start stipt om 12 uur, maar je kan al een kwartier eerder op de facebookpagina terecht. Wil je zelf een vraag stellen aan één van de gasten, dan kan dat ook via de chatfunctie op de Facebookpagina. We proberen de meeste vragen meteen voor te leggen aan de onze gesprekspartners.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.