Nieuws Mechelen Protime zoekt via digitaal jobevent 70 extra collega’s

Protime zoekt via digitaal jobevent 70 extra collega’s

Protime zoekt via digitaal jobevent 70 extra collega’s

Protime wil 70 nieuwe mensen aanwerven. Dat heeft de marktleider in softwareoplossingen voor tijdregistratie en personeelsplanning uit Mechelen aangekondigd. Donderdagavond 25 november organiseert het bedrijf daarom een digitaal jobevent vanuit zijn gloednieuwe Clubhouse in het Mechelse Raghenopark. De aanwervingsplannen zijn te danken aan onder meer de sterke groei van het afgelopen jaar door de toegenomen interesse van werkgevers voor tijdregistratie.

Het gaat razendsnel voor Protime. Het nam het afgelopen jaar alleen al zo’n 70 Protimers aan, waardoor het vandaag 350 werknemers telt met vestigingen in alle buurlanden. Zijn software voor tijdregistratie en personeelsplanning wordt ondertussen gebruikt door 400.000 werknemers in 5.000 organisaties in 39 landen. Vorig jaar zag het zijn omzet stijgen met bijna 10%, geholpen door het vele thuiswerk. Er was namelijk meer interesse van werkgevers voor tijdregistratie omdat dit hun werknemers kan helpen om privé en werk te scheiden.

70 vacatures voor Mechels hoofdkantoor

Om in te spelen op deze snelle groei, nam Protime onlangs zijn intrek in een totaal vernieuwd gebouw in Mechelen. Voor dit ‘Clubhouse’ gaat Protime tijdens een digitaal jobevent op zoek naar maar liefst 70 extra collega’s.

“Tijdens ons online jobevent nu donderdag krijg je een indruk van hoe het werken is bij een ‘Great Place to Work’. Je krijgt er een digitale rondleiding bij één van de leukste werkplekken van het land. Daarnaast kan je er ‘breakout sessies’ meevolgen waarin je meer te weten komt over de verschillende domeinen waarvoor we collega’s zoeken, want we doen meer dan ‘iets met tijdregistratie’. We zoeken niet alleen developers, maar eveneens marketeers, project managers, sales en accountants. En wist je trouwens dat we ons eigen bier brouwen?,”  zegt Peter s’Jongers, CEO van Protime.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.