Nieuws Mechelen Quali drinks, Brughuis Brouwers en VZW Kadee slaan handen in elkaar

Quali drinks, Brughuis Brouwers en VZW Kadee slaan handen in elkaar

Foto Sven van Haezendonck

Quali drinks, Brughuis Brouwers en VZW Kadee slaan handen in elkaar

MECHELEN – Quality Drinks bestaat 9 jaar en is ondertussen een vaste waarde in Mechelen en omstreken. Het Brughuis is dan weer sinds ruim één jaar de enige microbrouwerij in Mechelen. VZW Kadee is de referentie voor Mechelese kinderen en hun zomervakantie. Deze drie slaan nu de handen in elkaar.

Naast het unieke en kwalitatieve aanbod bieren streeft Quali Drinks er ook steeds naar om nieuwe brouwerijen en nieuwe bieren te lanceren. Zeker als het gaat om lokale initiatieven. Zo was het meteen een perfecte match met Piet en Frank van de Brughuisbrouwers. Na een kleine degustatiesessie was de samenwerking een feit.

De Brughuis tripel zal vanaf zaterdag 19 juni exclusief te verkrijgen zijn bij Quali Drinks in een 6 – Pack 33cl, of per doos van 24 stuks voor de echte bierliefhebber. Om de lancering extra kracht bij te zetten trakteren wij iedere bierliefhebber met een 5 + 1 gratis actie.

Voor iedere klant die één doos Brughuis Tripel koopt, doneert Quali drinks 2,50 euro aan de Mechelse VZW Kadee.

Achter de schermen werkt Quali Drinks volop aan een alternatieve editie voor het Bierfestival Mechelen. Het zal geen festival zijn op de Grote Markt, maar er komt wel een alternatief tijdens het weekend van 8, 9 en 10 oktober.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.