Nieuws Mechelen Qualivino is eerste gastheer van vernieuwde Open Coffee Lier

Qualivino is eerste gastheer van vernieuwde Open Coffee Lier

Qualivino is eerste gastheer van vernieuwde Open Coffee Lier

qualivinoVanaf september heeft Open Coffee Lier een heel nieuw concept. Elke maand krijgt een Lierse onderneming de kans om gastheer te zijn voor het event.

Wijnhandel Qualivino (Antwerpsesteenweg 497) bijt op 8 september tussen 8 en 10 uur de spits af. “We rekenen op een grote opkomst, zodat veel lokale ondernemers de kans krijgen om elkaar beter te leren kennen”, zegt vinoloog Sébastien Verhelst van Qualivino.

De Open Coffee is gratis, maar je moet wel op voorhand inschrijven.

De Lierse wijnhandel Qualivino bestaat ondertussen al meer dan zestig jaar en wordt momenteel geleid door de broers Sébastien en Olivier Verhelst, die beiden gepassioneerd zijn door wijn. Zij zijn de derde generatie bij Qualivino.

De wijnhandel richt zich zowel tot particulieren als tot de horeca. Bovendien is Qualivino ook wijnproducent. Olivier Verhelst brengt een groot deel van zijn tijd door op het wijndomein van de familie, Château Les Donats in Bergerac.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.