Nieuws Mechelen Quares steunt Villa Clementina

Quares steunt Villa Clementina

Quares steunt Villa Clementina

MECHELEN – Het Mechelse vastgoedbedrijf Quares schenkt dit jaar uitzonderlijk geen nieuwjaarscadeaus aan haar trouwe klanten. In ruil steunt Quares Villa Clementina uit Zemst financieel. De medewerkers van Quares wandelden en fietsten 5.010km bij elkaar tijdens de kerstperiode en steunen op die manier Villa Clementina.

Onze wandel en fiets challenge begon half november. We waren het moe om lijdzaam toe te kijken hoe Corona ons ‘in ons kot’ hield. Daarom bedachten we het volgende ‘Waarom proberen we niet met zijn allen naar het huis van de kerstman te gaan?’ Uiteraard niet in groep, maar elk op eigen tempo en rond zijn eigen kerktoren. Heen en weer vanuit Mechelen naar Rovaniemi in Finland, goed voor een tocht van 5.010 km”, klinkt het bij Quares.

Via een centrale Quares Strava club werden de kilometers bijgehouden. Op 28 december werden de laatste kilometers afgelegd en stond de teller op 5.010 km. Bij aankomst in Rovaniemi (Finland) werd beslist om de actie nog extra kleur te geven door de kilometers ten dienste te stellen van een goed doel. De Quares medewerkers mochten zelf goede doelen nomineren. Uiteindelijk behaalde Villa Clementina de meeste stemmen.

Villa Clementina is een geïntegreerde en inclusieve kinderopvang voor jonge kinderen met en zonder handicap. Zij willen een veilig nest bieden waar elk kind, ongeacht de zorgnoden, ontwikkelingsproblematiek of andere socio-economische-culturele verschillen, alle kansen krijgen om zich te ontplooien. In Villa Clementina heerst een warme, huiselijke sfeer waar een multidisciplinair professioneel team hand in hand werkt met 30 vrijwilligers.

Quares doet een oproep om mee te helpen om kilometers om te zetten in euro’s voor Villa Clementina. Geïnteresseerden kunnen een bijdrage storten aan Quares op IBAN BE66-0343-0625-6243 met vermelding “Villa Clementina”.

Begin februari 2021 wordt het totaalbedrag van alle schenkingen integraal overgemaakt aan Villa Clementina.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.