Nieuws Mechelen Renault Trucks heeft nieuwe concessiehouder in Londerzeel

Renault Trucks heeft nieuwe concessiehouder in Londerzeel

Renault Trucks heeft nieuwe concessiehouder in Londerzeel

trucksRenault Trucks heeft Truck Service Londerzeel opgewaardeerd tot officieel concessiehouder. De familiale KMO, geleid door Harry Van Doorslaer en zijn echtgenote Sofie Van Ingelgom, treedt reeds sinds 2002 op als servicepunt voor de invoerder.

Voortaan zullen dus naast de activiteiten na-verkoop ook verkoopsactiviteiten plaatsvinden in de vestiging van TSL in Londerzeel. Het bedrijf heeft een uitstekende ligging vlakbij de A12, op het industrieterrein van Londerzeel. Klanten kunnen er zeven dagen per week de klok rond rekenen op een professionele service. Zowel vrachtwagens als opleggers worden er door vakkundige medewerkers onderhouden en hersteld.

Het magazijn van Renault Truck Service Londerzeel heeft steeds ruim tienduizend wisselstukken in voorraad. Bestellingen die voor 17 uur worden doorgestuurd, kunnen ’s anderendaags vanaf 7 uur in ‘s ochtends worden afgehaald.

Harry Van Doorslaer: “De uitbreiding van servicepunt naar officiële concessiehouder  van Renault Trucks past in onze groeistrategie. Wij beschikken over een modern atelier en een uitgebreid magazijn maar willen nog verder investeren in de toekomst. We zijn bovendien reeds vele jaren een betrouwbare partner voor Renault Trucks en zijn klanten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.