Aaron Moeraert en Jean-Trésor Vets zijn de Antwerpse ‘Sommeliers of the Year’
ANTWERPEN - Voor de verkiezing van ‘Sommelier of the Year’ zijn de provinciale winnaars bekend en in Antwerpen is die… Lees meer
RIJMENAM – Het Italiaanse restaurant Margherita in de Watermolenstraat in Rijmenam heeft de erkenning Registro Eccellenze Italiane op zak. En dat betekent veel voor de zaak: “En toch willen we nog naar een hoger niveau”, zegt uitbaatster en eigenares Margherita Mazzocchi.
En of ze er blij mee is. Op de toonbank van Ristorante Italiano Margherita in Rijmenam pronkt voortaan het kwaliteitslabel Registro Eccellenze Italiane, een label dat door Italiaanse experts wereldwijd wordt gegeven aan Italiaanse restaurants die kwaliteitsvolle Italiaanse producten aanbieden.
“Na meer dan vier jaar hard werken ben ik bijzonder blij met deze erkenning”, pronkt Margherita Mazzocchi. “Deze erkenning en zeg maar trofee, geeft ons veel moed om er ook de volgende jaren tegenaan te gaan. We krijgen erg veel reacties van tevreden klanten en die appreciëren we hard. Dit label is in onze sector een van de belangrijkste die er bestaan.
Hoger niveau
Toch denkt Margherita al aan morgen en wil ze het kwaliteitsniveau met een nieuwe chef naar een nog hoger niveau tillen: “Ik wil nog betere gerechten kunnen aanbieden. Weet je trouwens dat in onze regio alleen Restaurant Spiga d’Oro in Boortmeerbeek dit label heeft? Dat zegt veel. Binnen het horecawezen mag je nooit stilstaan en moet je steeds streven naar een hoger niveau. Daar starten we nu mee”, legt ze uit, “het is moeilijk, maar niet onmogelijk. De afwerking moet nog beter én het moet lekker zijn. We willen alleen topkwaliteit aanbieden.”
Automaten
Naast haar restaurant en het afhaalconcept Lasagneria bouwt Margherita haar netwerk van automaten uit. Intussen heeft ze automaten met Italiaanse gerechten in Haacht, Keerbergen en twee in Bonheiden en Rijmenam. “Ook dat versterkt ons concept en wie we zijn. We merken bovendien dat mensen meer en meer hun weg vinden naar onze automaten. De gerechten zijn voorbereid en dus snel opgewarmd, makkelijk voor mensen met weinig tijd. Ook daar bieden we volledige menu’s aan. Ons kwaliteitslabel straalt zich niet alleen af op de kwaliteit van onze gerechten in het restaurant of de Lasagneria, ook bij de automaten.”
LEES OOK. Ristorante Margherita opent tweede zaak in Vleeshalle
ANTWERPEN - Voor de verkiezing van ‘Sommelier of the Year’ zijn de provinciale winnaars bekend en in Antwerpen is die… Lees meer
HEFFEN - In de voormalige pastorie van Heffen in de Sint-Amandusstraat is restaurant Meteor geopend. Het is de tweede zaak… Lees meer
BRANST - Zondagavond om 18u gingen in Branst de deuren van Café Koningsrek bij Zates dicht. Nadat op 16 januari… Lees meer
MECHELEN – Zoals de naam het al laat vermoeden vind je in de nieuwe popup-winkel van Toon Diependaele en Jan… Lees meer
MECHELEN - Boekenoutlet is terug en komt naar Mechelen met een stockverkoop in de Nekkerhal van 25 tot en met… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen