Nieuws Mechelen Restaurant Margherita krijgt prestigieus Italiaans kwaliteitslabel

Restaurant Margherita krijgt prestigieus Italiaans kwaliteitslabel

Restaurant Margherita Foto's: Erik Van Eycken.

Restaurant Margherita krijgt prestigieus Italiaans kwaliteitslabel

RIJMENAM – Het Italiaanse restaurant Margherita in de Watermolenstraat in Rijmenam heeft de erkenning Registro Eccellenze Italiane op zak. En dat betekent veel voor de zaak: “En toch willen we nog naar een hoger niveau”, zegt uitbaatster en eigenares Margherita Mazzocchi.

En of ze er blij mee is. Op de toonbank van Ristorante Italiano Margherita in Rijmenam pronkt voortaan het kwaliteitslabel Registro Eccellenze Italiane, een label dat door Italiaanse experts wereldwijd wordt gegeven aan Italiaanse restaurants die kwaliteitsvolle Italiaanse producten aanbieden.

“Na meer dan vier jaar hard werken ben ik bijzonder blij met deze erkenning”, pronkt Margherita Mazzocchi. “Deze erkenning en zeg maar trofee, geeft ons veel moed om er ook de volgende jaren tegenaan te gaan. We krijgen erg veel reacties van tevreden klanten en die appreciëren we hard. Dit label is in onze sector een van de belangrijkste die er bestaan.

Restaurant Margherita
Foto: Erik Van Eycken

Hoger niveau

Toch denkt Margherita al aan morgen en wil ze het kwaliteitsniveau met een nieuwe chef naar een nog hoger niveau tillen: “Ik wil nog betere gerechten kunnen aanbieden. Weet je trouwens dat in onze regio alleen Restaurant Spiga d’Oro in Boortmeerbeek dit label heeft? Dat zegt veel. Binnen het horecawezen mag je nooit stilstaan en moet je steeds streven naar een hoger niveau. Daar starten we nu mee”, legt ze uit, “het is moeilijk, maar niet onmogelijk. De afwerking moet nog beter én het moet lekker zijn. We willen alleen topkwaliteit aanbieden.”

Restaurant Margherita
Margherita Mazzocchi. Foto: Erik Van Eycken.

Automaten

Naast haar restaurant en het afhaalconcept Lasagneria bouwt Margherita haar netwerk van automaten uit. Intussen heeft ze automaten met Italiaanse gerechten in Haacht, Keerbergen en twee in Bonheiden en Rijmenam. “Ook dat versterkt ons concept en wie we zijn. We merken bovendien dat mensen meer en meer hun weg vinden naar onze automaten. De gerechten zijn voorbereid en dus snel opgewarmd, makkelijk voor mensen met weinig tijd. Ook daar bieden we volledige menu’s aan. Ons kwaliteitslabel straalt zich niet alleen af op de kwaliteit van onze gerechten in het restaurant of de Lasagneria, ook bij de automaten.”

LEES OOK. Ristorante Margherita opent tweede zaak in Vleeshalle

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.