Nieuws Mechelen Rijscholen Traffix en Donkmeer fusioneren

Rijscholen Traffix en Donkmeer fusioneren

Fons Uyttenhove en Bert De Meyer

Rijscholen Traffix en Donkmeer fusioneren

MECHELEN – PUURS – Rijschool Donkmeer uit Oost-Vlaanderen en Rijschool Traffix (met kantoren in onder andere Mechelen en Puurs)  zijn gevestigde waarden in Vlaanderen en werkten al samen voor de organisatie van het terugkommoment in Oost-Vlaanderen. Ze bundelen nu de krachten om als één rijschool naar voor te treden en future-proof te zijn in de steeds veranderende mobiliteitswereld.

Volgens Bert De Meyer, directeur van Rijschool Donkmeer, was de volgende stap in de verdere ontwikkeling van zijn rijschool, een ruimer aanbod van rijbewijscategorieën. “Daarmee zouden we in het vaarwater komen van onze buren van rijschool Traffix. Gezien de goede verstandhouding zat er veel meer logica in een complete samenwerking. De Traffix-expertise inzake motoropleidingen en het zwaar vervoer is nu ook voor al onze vestigingen beschikbaar.”

Fons Uyttenhove, directeur van Rijschool Traffix, bevestigt dat de rijschoolsector voor nog meer uitdagingen staat. “We willen Traffix verder uitbouwen tot één van de meest vooruitstrevende rijscholen in de regio. Bert en ik delen dezelfde visie over de toekomst van de rijopleiding en zijn heel complementair.”

Fons Uyttenhove , als algemeen directeur, en Bert De Meyer, als directeur ontwikkeling, hebben samen de leiding over de 11 vestigingen. De nieuwe rijschool neemt de naam en de branding over van Traffix. “De naam Donkmeer is te regio-gebonden en we willen graag met een herkenbaar merk naar voor treden. Stimulerend rood wordt onze kleur. Met een geweldig team van 88 lesgevers en 11 administratieve medewerkers en een vloot van 78 voertuigen zijn we klaar voor een boeiende uitdaging”, zegt Bert De Meyer.

Door de bundeling van onze krachten kunnen onze lesgevers zich maximaal ontplooien en brengen we twee teams van uitstekende lesgevers samen in de nieuwe rijschool”, besluit Fons Uyttenhove.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.