Nieuws Mechelen RoboJob trekt voor zesde keer naar grootste maakbeurs van België

RoboJob trekt voor zesde keer naar grootste maakbeurs van België

RoboJob.jpg

RoboJob trekt voor zesde keer naar grootste maakbeurs van België

HEIST – OP – DEN- BERG – De Machineering-beurs is al jaren een belangrijk event voor de maakindustrie van België. De beurs – die vroeger MTMS heette, voor wie het zich nog herinnert – gaat dit jaar opnieuw door in Brussels Expo. Voor RoboJob is het intussen al de zesde deelname.

 

RoboJob zakt naar goede gewoonte weer af naar Brussel en neemt enkele nieuwigheden mee. Na een geslaagde introductie tijdens de beurzen van afgelopen voorjaar, is de Coby CNC-robot opnieuw van de partij. Hij staat voor de eerste keer op een beurs in België.

Deze laagdrempelige automatisering met een cobot is ondertussen bij de eerste klanten in gebruik genomen. “We staan in nauw contact en stellen hun feedback enorm op prijs. Ze denken met ons mee hoe we dit nieuwe systeem kunnen blijven verbeteren”, zegt Sales Manager Bart Vercruysse.

Zijn collega Nick Raes blikt vooruit: “Ik denk dat we ons mogen verwachten aan een beursseizoen met veel interessante gesprekken tussen ons, de eerste Coby-klanten en andere geïnteresseerden.”

Niet alleen de doe-het-zelvers vinden hun gading bij RoboJob tijdens Machineering. Wie voor het frezen gebruik maakt van HWR-klemmen, doet er bovendien goed aan om langs te komen op de RoboJob-stand.

In de zomer lanceerde RoboJob een uitbreidingspakket voor het Mill-Assist-systeem in samenwerking met HWR. Hoe dat precies werkt, houdt het bedrijf graag nog even voor hen.

Nieuwsgierigen kunnen komen kijken op Machineering in Brussel, van 29 tot 31 maart.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.