Nieuws Mechelen Ronde Tafel Mechelen viert en blijft goede doelen steunen

Ronde Tafel Mechelen viert en blijft goede doelen steunen

Ronde Tafel Mechelen viert en blijft goede doelen steunen

tivoliMet het druk bijgewoonde event Mechelen Leeft in Kasteel Tivoli heeft Ronde Tafel Mechelen eens te meer geld ingezameld voor goede doelen.

De 550 gasten van het B2B-event werden in de watten gelegd. Ze werden met een Juma – BMW 7serie shuttle service van op de parking van ODTH naar kasteel Tivoli gebracht. Onder de gasten waren onder meer burgemeester Bart Somers met zijn entourage, projectsponsor BMW Juma en bedrijven als Tecro en Krea, Vanbreda Huysman Verzekeringen, Willemen Groep, Woningzorg – Immoview en vele andere samen met hun business partners.

Ingezamelde fondsen van Ronde Tafel Mechelen worden verdeeld over goede doelen. “RT Mechelen steunt altijd lokale doelen met een zo direct mogelijke impact”, zegt Jakob Mignon. “De fondsen die we verwerven in 2016 zijn bedoeld voor de goede doelen van 2017. Eind 2016 komen kandidaat-projecten zich voorstellen en begin 2017 worden de fondsen verdeeld.”

Dit jaar heeft de organisatie al heel wat goede doelen gesteund: vzw De Regenboog die zich bezighoudt met lokale armoedebestrijding in Mechelen; Borgerstein, met kwaliteitsvolle dienstverlening voor volwassenen met een verstandelijke beperking, ouderenzorg en sociale tewerkstelling; vzw Sjarabang, die activiteiten organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking zoals knutselen (artotheek), zingen, dansen; de Kampenhoeve, waar jongeren met een beperking worden begeleid door contact met dieren te stimuleren; Special Olympics voor alle mensen met een verstandelijke beperking die aan sport willen doen; NONA, het Mechels kunstencentrum actief in ontwikkeling, productie en presentatie van theater, dans en jazz, Villa Clementina, dagopvang voor jonge kinderen met of zonder een beperking, erkend als centrum voor inclusieve kinderopvang en Anvasport, een vereniging die mindervaliden in contact brengt met allerlei sporten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.