Nieuws Mechelen San Marco Village bouwt webinarroom

San Marco Village bouwt webinarroom

San Marco Village bouwt webinarroom

SCHELLE – San Marco Village is creatief in deze speciale tijden. Nieuw bij San Marco Village is de webinarroom in zaal Apero Vino. Deze zaal is volledig uitgerust om een webinar te streamen. In samenwerking met Cornix werd de ideale locatie gebouwd om een meeting of vergadering te streamen naar een groot publiek.

Bij het begin van de lockdown ontwikkelde San Marco Village als eerste de E-peritief. Dit bleek onmiddellijk een schot in de roos te zijn en blijft tot op vandaag bij de bedrijven scoren. De E-peritief is een persoonlijk pakket met daarin een fles cava en aperohapjes. Dit pakket wordt bij de werknemers thuis aan de deur geleverd. Ondertussen is dit pakket nog verder uitgewerkt en kan je dit vanaf nu ook combineren met een online quiz. De combinatie van het persoonlijk pakket met een ontspannende avond vol online activiteit blijkt aan te slagen bij de bedrijven als alternatief voor het personeelsfeest of gewoon als teambuilding. En dat is net op dit moment super belangrijk voor bedrijven.

Dankzij de enorme ruime zalen – waaronder een zaal van 900m2 – en een goede ventilatie, kunnen vergaderingen meer dan veilig georganiseerd worden. Johnny Crijns, gedelegeerd bestuurder San Marco Village zegt gelukkig te zijn dat men over een enorm grote zaal beschikt. “We merken dat bedrijven en verenigingen deze zaal nu gebruiken om veilig te kunnen vergaderen. We investeerden bij de bouw van San Marco Village in een goede ventilatie en dat blijkt nu net een enorme troef te zijn. Daarnaast hebben we de nodige protocollen uitgewerkt zodat elke meeting veilig kan doorgaan.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Meest gelezen in andere regio('s)

Meest gelezen in deze regio