Nieuws Mechelen San Marco Village en The Tree overgenomen

San Marco Village en The Tree overgenomen

San Marco Village en The Tree overgenomen

SCHELLE – LIER – De familie Crijns runt al bijna 50 jaar de WIMA Bowling centers en heeft daarnaast ook nog evenementenlocaties San Marco Village in Schelle en The Tree in Lier en het eventbureau Level-C. Die laatste drie worden nu overgenomen door Imotion onder leiding van Karim Bouhamed.

Karim Bouhamed heeft 16 jaar ervaring met het uitwerken van topevents en het uitbaten van een eventlocatie in Nederland. Imotion gaat de komende jaren in de locaties investeren. San Marco Village zal de klanten een nog betere beleving geven.

Bestuurder Johnny Crijns is trots op het traject dat San Marco Village heeft afgelegd. “Wij zijn met deze beslissing niet over één nacht ijs gegaan. Wij kiezen ervoor om San Marco Village een mooie toekomst te geven. Daarom kozen we ook voor Imotion die dankzij hun geplande investeringen ervoor zullen zorgen dat San Marco Village weer zal schitteren als nooit tevoren”.

Sarah De Vriendt wordt de nieuwe CEO van San Marco Village. Sarah is al sinds de start van San Marco Village aan het werk als Sales Manager en kent het bedrijf en de klanten door en door. Ook feestlocatie The Tree in Lier en evenementenbureau Level-C die tot de San Marco Village groep behoren, gaan over naar de nieuwe eigenaar.

De familie Crijns blijft de Wima Bowling Centers in Schelle en Sint-Niklaas uitbaten. Recentelijk werden beide Bowling Centers gerenoveerd en staan ze klaar voor de heropstart.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.