Nieuws Mechelen Sandra Vanmackelbergh wordt de nieuwe manager van Hotel Vé

Sandra Vanmackelbergh wordt de nieuwe manager van Hotel Vé

Sandra Vanmackelbergh en Hannelore Verschueren

Sandra Vanmackelbergh wordt de nieuwe manager van Hotel Vé

MECHELEN – Hotel Vé aan de Vismarkt in Mechelen krijgt een nieuwe general manager. Sandra Vanmackelbergh neemt de fakkel over van Hannelore Verschueren die terug in de schoolbanken stapt voor een lerarenopleiding lager onderwijs.

In 2006 startte de Duffelse familie Verschueren met het hotel aan de Vismarkt. Niet veel later sloot Hotel Vé zich aan bij de Accor koepel, maar aan die samenwerking kwam in 2020 een einde. Hannelore Verschueren was 15 jaar lang general manager van het hotel. “Een ander levenspad roept mij, en aangezien ik binnenkort 40 wordt besloot ik niet te weerstaan aan deze roep. De coronacrisis gaf mij het duwtje dat ik nodig had om deze beslissing te nemen.” 

Hannelore Verschueren gaat een opleiding tot leerkracht lager onderwijs volgen en laat de leiding van Hotel Vé over aan Sandra Vanmackelbergh (50). Zij volgde een opleiding aan hotelschool Spermalie in Brugge en studeerde daarna Marketing bij CVO Crescendo. Vanmackelbergh is blij en trots dat ze de fakkel mag overnemen van Hannelore Verschueren. “Ik ga heel veel rocken en het prachtige Hotel Vé runnen met al mijn enthousiasme en volledige inzet.”

www.hotelve.com

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.