Nieuws Mechelen Sanoma stelt nieuwe hoofdredacteurs Flair en Story aan

Sanoma stelt nieuwe hoofdredacteurs Flair en Story aan

Sanoma stelt nieuwe hoofdredacteurs Flair en Story aan

Frederik De SwaefSanoma heeft Frederik De Swaef, die de afgelopen jaren hoofdredacteur en business manager van Story was, aangesteld tot algemeen hoofdredacteur van Flair. Annelies Roebben wordt de nieuwe hoofdredacteur van Story, Storywood, Story FM en TeVe-Blad.

Flair beschikt over de grootste nationale community van vrouwen tussen de 15 en 35 jaar. Online bereikt Flair vandaag al meer dan 1 miljoen unieke bezoekers per maand en events zoals de Flair Shopping Day trekken jaarlijks ruim meer dan 80.000 Flairfans. Flair wil nog dichter bij deze jonge vrouwen staan en er op elk moment voor hen zijn wanneer dat nodig is.

Op 18 mei start Frederik De Swaef als Algemeen Hoofdredacteur van Flair en verlaat dus zijn huidige functie als Hoofdredacteur en Business Manager van Story, Storywood, Teve-Blad en Story FM.

Karen Hellemans (Business Director Sanoma): “De afgelopen 8 jaar, waarvan de laatste 4,5 jaar als hoofdredacteur, heeft Frederik Story uitgebouwd tot een sterk multimediaal merk in een zeer competitieve markt. Het event Story Awards, de eigen radio zender Story FM, de lancering van Storywood en de recent opgezette nieuwe digitale contentstrategie zijn concrete succesvolle voorbeelden waarmee Frederik, samen met zijn enthousiast team, Story heeft laten groeien tot één van Sanoma’s sterkste lokale merken. Onder zijn leiding groeide Teve-Blad in de laatste CIM-cijfers bovendien uit tot het sterkst stijgende weekblad van Vlaanderen (+25% CIM 2014).”

“Ik blijf een groot hart voor Story houden, maar het is tijd voor verandering”, zegt De Swaef. “Ik kijk ernaar uit om mijn energie te steken in de sterk geëngageerde doelgroep van Flair en vind het fantastisch om nieuwe digitale initiatieven te mogen ontwikkelen voor dit sterke merk. Ja, ik ben een man, maar laten we niet vergeten dat Flair ooit opgericht is door een man: magazine-icoon Wiel Elbersen. Ik ben dan ook fier dat ik zijn Flair verder mee mag uitbouwen in deze 21e eeuw.”

Annelies RoebbenBij Story, Storywood, Teve-Blad en Story FM wordt Annelies Roebben de nieuwe hoofdredacteur. Annelies is als chef redactie al jaren de centrale motor van de Story-redactie. Daarvoor deed ze ervaring op binnen de showbizzjournalistiek bij onder andere Het Laatste Nieuws en Nina. “Het Story-team is een fantastische ploeg vol getalenteerde mensen. Samen kunnen wij bergen verzetten. Ik ben er klaar voor en ik heb er zin in”, zegt Annelies Roebben.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.