Nieuws Mechelen Schrijf.be steunt kansarme gezinnen in Berchem

Schrijf.be steunt kansarme gezinnen in Berchem

Schrijf.be steunt kansarme gezinnen in Berchem

Michel Karsenty, Schrijf.be-coördinator

Michel Karsenty, Schrijf.be-coördinator

Het Antwerpse De Tuimel krijgt van het Mechelse tekstbureau Schrijf.be een geldgift en een folder. Schrijf.be-coördinator Michel Karsenty koos dit keer het goede doel dat zijn werkgever steunt. Naast financiële steun staat het tekstbureau ieder gekozen goed doel ook met raad en daad bij in zijn schriftelijke communicatie.

Steun door geld en expertise: dat is het idee achter CoolDoel. Met dit initiatief toont Schrijf.be om de twee maanden dat het zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid ten volle opneemt. Telkens mag een andere medewerker een goed doel kiezen. De keuze van Michel Karsenty viel op De Tuimel: “Ik dacht welgeteld een halve seconde na over mijn keuze. Want het is geweldig wat mijn goede vrienden Tim en Ruth met De Tuimel presteren.”

De Tuimel ontvangt 333 euro plus een halve dag gratis copywriting. Het resultaat is een foldertekst die het gezinsaanbod eenvoudig en warm verwoordt. Tevens nodigt die zo ouders en kinderen uit om samen kennis te maken met De Tuimel. Het is een opsteker voor het centrum voor gezinsondersteuning uit Berchem. “Met de sterke communicatie en de extra middelen van Schrijf.be bereiken we meer gezinnen in nood”, vertelt gezinsbegeleider Tim Naets van De Tuimel. De Tuimel organiseert laagdrempelige, professionele gezinsbegeleiding en ouderparticipatie, voornamelijk voor families met kinderen tussen 0 en 6 jaar.elen

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.