Nieuws Mechelen Shimano en Lazer Sport vestigen zich in nieuwbouw in Mechelen

Shimano en Lazer Sport vestigen zich in nieuwbouw in Mechelen

Shimano en Lazer Sport vestigen zich in nieuwbouw in Mechelen

MECHELEN – Vanaf 1 juli 2021 vestigen Shimano Belgium en Lazer Sport zich in een splinternieuw gebouw aan de Oude Baan in Mechelen. Dat kondigden beide bedrijven vandaag aan. Shimano en Lazer zijn allebei grote namen in de fietsbranche.

In het nieuwe gebouw van Shimano Belgium zal onder andere een professioneel training center zijn voor de retailers uit België en Luxemburg. Ook Lazer Sport, dat nu zijn zetel heeft in Antwerpen,  verhuist mee. De nieuwe locatie geeft beide bedrijven de mogelijkheid om nog verder uit te breiden.

Lieven Bisschop van Shimano zegt in een interview met Traxip dat zo de mogelijkheid ontstaat om meer synergie te creëren. “Op deze locatie komt onder andere een nagelnieuw training center voor retailers uit België en Luxemburg. Tegelijkertijd zal Lazer Sport er ook alle testfaciliteiten hebben om innovatieve helmen te blijven ontwikkelen. Gezien de centrale ligging in België zijn we niet alleen goed bereikbaar voor retailers vanuit het hele land en uiteraard Luxemburg, maar ook voor internationale bezoekers ligt Zaventem vlakbij. Het afgelopen jaar heeft andermaal bewezen dat de fietsbranche een bloeiende sector is waar we nog lang niet aan het einde van het potentieel zitten. Met deze verhuis willen we aantonen dat we alvast klaar zijn om verder te werken aan de positieve flow in onze sector en willen onze klanten daarin mee te trekken. En in 2021 bestaat Shimano 100 jaar, dus dat valt mooi samen!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.