Nieuws Mechelen Sint-Katelijne-Waver lanceert nieuwe skwinkelbon

Sint-Katelijne-Waver lanceert nieuwe skwinkelbon

Sint-Katelijne-Waver lanceert nieuwe skwinkelbon

De gemeente Sint-Katelijne-Waver heeft op 1 december de nieuwe skwinkelbon in gebruik genomen. Met deze bons kan je terecht bij de lokale handelaars.

Na vier jaar is de skwinkelbon een begrip in Sint-Katelijne-Waver. Iedere jaar gaan er vele honderden van deze bonnen over de toonbank. Sinds de invoering van de skwinkelbon werden er 4.000 exemplaren van verkocht met een gezamenlijke waarde van 140.000 euro.

“Op 1 december nemen we de skwinkelbon 2.0 in gebruik. De voordelen voor de gever en ontvanger blijven dezelfde, maar voor de skwinkeliers wordt de afhandeling een stuk gemakkelijker”, zegt schepen van Lokale Economie Sven Verelst.

Met de oude skwinkelbon kan je niet meer betalen. Je kan hem, zo lang hij geldig is, wel omruilen in het gemeentehuis van Sint-Katelijne-Waver voor een nieuwe bon met dezelfde waarde en vervaldatum.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.