Nieuws Mechelen Smartphone draadloos opladen in Yes!-kapsalons

Smartphone draadloos opladen in Yes!-kapsalons

Smartphone draadloos opladen in Yes!-kapsalons

Foto Ruud Peijnenburg voor DuPont Corian.

Foto Ruud Peijnenburg voor DuPont Corian.

Binnenkort kan je tijdens je kappersafspraak in de Yes!-kapsalons je smartphone of tablet draadloos opladen. Het innoverende merk van kapsalons heeft de stylingunits in zijn salons uitgerust met Corian® Charging Surface.

“Bij Yes! krijg je altijd meer dan je verwacht”, zegt Mareno de Kort, stichter en mede-eigenaar van de keten van 53 kapsalons. “Al wat je moet doen, is je toestel op de oplaadplek van de kaptafel voor je leggen en terwijl de kapper je haar doet, wordt je toestel opgeladen. Je vertrekt dus niet alleen met een mooi kapsel maar ook met volledig opgeladen batterijen.”

De ultramoderne oplaadtechnologie is zorgvuldig verborgen in het tafeloppervlak. Wanneer een smartphone of tablet de oplaadplek op de DuPont™ Corian® Charging Surface aanraakt, wordt de inductiestroom door de tafel naar het toestel gestuurd om de batterijen op te laden. Er verschijnt een groen lichtje dat aanduidt dat het toestel aan het opladen is. En wanneer de batterijen vol zijn, stopt het laden automatisch. Alle elf de kaptafels in elk Yes!- salon worden uitgerust met een laadplek in Corian® Charging Surface.

Een breed gamma smartphones is al uitgerust met draadloze oplaadtechnologie, waardoor ze opgeladen kunnen worden door ze gewoon op de Corian® Charging Surface te leggen. Voor de modellen die hier nog niet mee uitgerust zijn, is er een gebruiksvriendelijke oplaadring beschikbaar om aan het toestel te koppelen, zodat het toch ook draadloos opgeladen kan worden.

De innovatie wordt dit jaar geplaatst in alle nieuwe Yes!-salons in de Benelux. Er zijn ook salons in Mechelen en Boortmeerbeek.

Corian Charging Surface kan ook worden toegepast in huis, bijvoorbeeld in een keukenblad, een tafelblad of een bureau.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.