Nieuws Mechelen Stanley Guard app geeft veilig gevoel

Stanley Guard app geeft veilig gevoel

Stanley Guard app geeft veilig gevoel

Het Mechelse bedrijf Stanley Security Belgium lanceert de Stanley Guard™ app, een smartphone-applicatie voor persoonlijke veiligheid. De applicatie is ontwikkeld voor werknemers en leidinggevenden die regelmatig alleen (over)werken, tijdens nachtdiensten of op verlaten werkplekken, maar ook voor particulieren die zich vaak onveilig voelen.

De app werkt zeer eenvoudig. Met een simpele shake of tap van je smartphone stuur je een alarm naar zelfgekozen contactpersonen of naar de Stanley Alarmcentrale, die 24 uur per dag beschikbaar is. Tegelijk geeft de smartphone een luid audiosignaal en activeert automatisch beeld- en geluidopnamen, die ook worden doorgestuurd naar de contactpersonen of de alarmcentrale. Zij contacteren de verzender en als een antwoord uitblijft, worden de hulpdiensten gewaarschuwd.

De gebruiksvriendelijke applicatie is ontwikkeld voor zowel Apple als voor Android, Blackberry en Windows.

Olivier Dewit, Sales Manager: “Bij Stanley Security Belgium gaan we verder dan het beveiligen van bedrijfslocaties en waardevolle bezittingen. Deze smartphone-applicatie beschermt werknemers en hun naasten. Op het werk, thuis en daarbuiten. Deze applicatie is ook van waarde voor bijvoorbeeld CEO’s en particulieren.”

Stanley Security integreert systemen voor inbraakdetectie, videobewaking, toegangscontrole en branddetectie voor zakelijke klanten en verzorgt na installatie service en onderhoud. Het bedrijf biedt tevens Stanley Assure, een dienst waarmee via een maandelijkse betalingsovereenkomst de beste beveiligingsoplossing wordt geboden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.