Nieuws Mechelen Starter van de week: Eazy Shopping levert boodschappen aan huis

Starter van de week: Eazy Shopping levert boodschappen aan huis

Starter van de week: Eazy Shopping levert boodschappen aan huis

Erskyn Joosten

Boodschappen doen is voor velen niet de favoriete bezigheid, en daar zijn ook Erskyn Joosten en Nena Cornelis zich van bewust. Met Eazy Shopping leveren ze in Puurs en omstreken dagelijkse boodschappen aan huis. “Dat gaat van verse en droge voeding tot diepvriesproducten, maar ook huishoudelijke producten behoren tot ons assortiment. Kortom: alles wat je in jouw supermarkt vindt”, legt Nena Cornelis uit.

Het idee om Eazy Shopping op te richten is ontstaan uit dagdagelijkse ervaringen. “Ik kom zelf uit het Antwerpse waar alles heel dichtbij is en je bij wijze van spreken om de tien meter een winkel hebt. Nu ik in Puurs ben gaan wonen en de auto moet nemen om boodschappen te doen, is dat voor mij vrij vreemd. Hoe raar dat ook mag klinken”, zegt Erskyn Joosten, die zijn hele professionele carrière in de horeca actief is geweest. “Maar ook bij anderen zag ik de noodzaak voor een dienstverlening als die van Eazy Shopping komen. Zo kwam er in mijn horecazaak wekelijks een ouder koppel eten. Wegens omstandigheden kunnen ze zich niet meer met de wagen verplaatsen en moeten ze, onder andere ook voor hun boodschappen, telkens een beroep doen op familie of vrienden. Met Eazy shopping willen we hen ook een externe oplossing aanreiken.”

De thuislevering gebeurt voorlopig tot een straal van 10 kilometer rond Puurs. Niet alleen de oudere generatie, maar ook particulieren en kleine zelfstandigen zijn de doelgroep van het nieuwe bedrijf. “Onze dienst moet het werk van de huisman of -vrouw verlichten. Op die manier hopen we dat er voor hen wat meer tijd voor andere werkjes of leuke activiteiten vrijkomt”, aldus Nena Cornelis.

Erskyn Joosten en Nena Cornelis zijn zich ervan bewust dat ze met Eazy Shopping een reeds bewandeld pad belopen. “Maar we voelen ons gesterkt in het feit dat onze levering aan huis gratis is en de kostprijs van de producten gelijk ligt met die in de warenhuizen. Ons assortiment dat ook uit verse producten zoals brood, vlees, vis en groenten bestaat, zorgt voor een belangrijke meerwaarde”, besluit Erskyn Joosten.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.