Nieuws Mechelen Starter van de week: Kids Concept store Jackie OO

Starter van de week: Kids Concept store Jackie OO

Lore Vanden Broeck (foto: Lucas Boitquin)

Starter van de week: Kids Concept store Jackie OO

BONHEIDEN – Kids concept store jackie oo opent dit weekend de deuren in het centrum van Bonheiden. Met deze kinderschoenenwinkel realiseert zaakvoerster Lore Vanden Broeck (32) een droom die al lang sluimerde.

Lore maakt de overstap van het HR Management naar de Retail. Ze was tien jaar lang actief in HR-functies bij verschillende bedrijven in de regio Mechelen. De voorbije vier jaar werkte ze als zelfstandige HR-consultant. Sinds twee jaar was ze zelfs partner bij het HR consultancy bedrijf Effectis.

“Zoals dat bij veel mensen het geval is, zette de coronacrisis mij aan het denken. Ik heb alle zaken eens op een rijtje gezet. En ik besloot een oude droom vanonder het stof te halen. In mijn studententijd had ik vaak in kledingwinkels gewerkt. Ik vond dat altijd heel tof en had het idee om daar ooit eens iets mee te doen. Maar eens je in een andere sector werkt en in een bepaalde flow zit, verdwijnt die droom naar de achtergrond. Mede door de coronacrisis heb ik dan toch besloten om de stap te zetten. Waarom een winkel met kinderschoenen? Als mama kwam ik tot de vaststelling dat er hier in de buurt niet meteen een zaak was met toffe en hippe kinderschoenen.”

Bij Jackie oo vind je een mix van gevestigde merken en hippe upcoming brands met schoenmaten die gaan van 16 tot en met 42. Daarnaast zijn er ook accessoires zoals back to school artikelen, petten, zonnebrillen en kinderboeken.
“Bij jackie oo gaan we voor blije gezichten. Met onze persoonlijke aanpak én stijladvies op maat wordt schoenen kopen echt een plezier”, vertelt Lore. “En terwijl broer of zus rustig verder passen, kunnen de kleinsten zich uitleven in ons jackie oo- atelier. Zo wordt het een plezante ervaring voor iedereen.”

Kwaliteit, duurzaamheid en orginaliteit zijn voor Lore een must in haar collectie, een Belgische touch is een enorme plus. Bij jackie oo vind je merken als Angulus, Gallucci, Young Soles, Veja, Saucony, Ocra, Sticky Lemon, Petit Pourri, Jeune Premier, Mimi & Lula, Hanne Luyten en zoveel meer. De ideale locatie vond ze in Dorp 81 in Bonheiden.

www.jackie-oo.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.