Nieuws Mechelen Starter van de Week RAAK: “De balans van ons eerste jaar is positief”

Starter van de Week RAAK: “De balans van ons eerste jaar is positief”

Starter van de Week RAAK: “De balans van ons eerste jaar is positief”

Tim Karpisek (links) en CEO Serge Van de Zande.

Tim Karpisek (links) en CEO Serge Van de Zande.

Iets meer dan een jaar geleden werd in Mechelen het email marketing agency RAAK gelanceerd. Daarmee werd de definitieve stap gezet in de herpositionering van e-mailtechnologie-ontwikkelaar EmailGarage naar full service email marketing agency RAAK. “Als we de balans van het eerste jaar opmaken, dan kunnen we een positief resultaat voorleggen”, aldus Tim Karpisek, business development manager bij RAAK.

De vernieuwde aanpak van het bedrijf kreeg het vertrouwen van heel wat nieuwe klanten, waaronder Sony Music, Barco, Matexi en Trend Micro. “Binnen e-mailmarketing en marketing automation zochten deze klanten expertise om hun data op te bouwen en die intelligent in te zetten. Met RAAK helpen we hen zowel bij strategie en setup als bij uitvoering.”

De snel evoluerende technologie blijft een van de belangrijkste obstakels om e-mail en marketing automation succesvol uit te rollen. “Het is voor bedrijven niet eenvoudig om de juiste software-oplossing te kiezen, laat staan om ze volledig onder de knie te krijgen”, aldus Tim Karpisek. “Met RAAK hebben we onze technologische kennis dan ook sterk uitgebreid. Naast platformen zoals Flexmail, MailChimp, Selligent en Marketo zijn we voor onze klanten ondertussen ook projecten gestart in Adobe Campaign, Salesforce Marketing Cloud en ClickDimensions for Microsoft.”

Om aan de groeiende vraag van klanten te voldoen, is het team ook begin dit jaar versterkt met Julie Verschueren en Hanna Fiszer. Julie brengt 4 jaar ervaring als digital project manager bij Edition Ventures mee, die ze inzet als marketing project manager bij RAAK. Hanna heeft 5 jaar digitale ervaring als operations manager bij JUST EAT en online media specialist bij FBD. Hanna wordt in het RAAK-team e-campaign manager.

RAAK is een Belgisch full-service email marketing agency. Het werkt voor klanten zoals BT, Sony Mobile, Torfs, Carrefour Finance en Honda.

Een lijst van starters in de regio vindt u op onze overzichtspagina.

Wilt u onze Starter van de Week zijn? Stuur dan een korte beschrijving van uw bedrijf naar redactie@madeinmechelen.be.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.