Nieuws Mechelen Starter van de week: Studio Tosti krijgt eindelijk gezichten van haar klanten te zien

Starter van de week: Studio Tosti krijgt eindelijk gezichten van haar klanten te zien

Starter van de week: Studio Tosti krijgt eindelijk gezichten van haar klanten te zien

In de kunstgalerie van BuroMuro heeft digitale kinderwinkel Studio Tosti een pop-up geopend. Het jonge bedrijfje, opgericht tijdens de eerste lockdown vorig jaar, kan zo eindelijk fysiek kennismaken met haar klanten. “Het is niet langer veilig achter de schermen van de webshop, maar echt tussen de mensen. Dat wordt even wennen, maar ik heb er zin in”, vertelt zaakvoerder Ilse Hermans.

Ilse Hermans is illustratrice en vond tijdens de lockdown een nieuwe bezigheid in het maken van kleur- en knutselplaten voor kinderen. Die hobby liep al snel uit de hand, leidde eerst tot een zelfgemaakte speldoos en uiteindelijk tot een uitgebreid aanbod speelgoed van ook andere fabrikanten. Bij Studio Tosti vind je onder meer spelletjes, knuffels en kinderboeken.

“Tot voor kort vond je die enkel online, maar met trots open ik nu ook een fysiek verkooppunt in de kunstgalerie van BuroMuro. Dat is vlak aan de IJzerenleen”, aldus Ilse. “Voor alle bezoekers van de pop-up heb ik alvast een boodschap: deden we online een babbeltje via DM, bestelde je al eens iets op onze webshop of ben je een trouwe, stille volger? Vertel het dan als je langskomt, want ik wil eindelijk gezichten kunnen plakken op al die namen die ik iedere dag zie voorbij komen.”

Digitaal versus fysiek

Voor Studio Tosti is het dus allemaal nieuw, een eigen winkel. En hoewel de foto’s en video’s op de website een goede weerspiegeling zijn van het aanbod, is een fysieke beleving van de producten toch wat anders. “Het doet me meer dan ik dacht, om onze webshop zo tot leven te zien komen in een écht winkeltje”, vertelt Ilse.

Eén van de producten in de nieuwe pop-up is de Winterbox, een totaalpakket met speelgoed voor het hele gezin. “Met de verkoop van de Winterbox zullen we ook De Warmste Week steunen”, klinkt het.

De pop-up van Studio Tosti is geopend van donderdag tot en met zondag van 13 tot 18 uur en dat tot en met 31 december.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinmechelen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.