Nieuws Mechelen Starterscafé JCI bij Lierse

Starterscafé JCI bij Lierse

Starterscafé JCI bij Lierse

Vier afdelingen van Junior Chamber International (JCI) uit de regio hebben de krachten gebundeld voor de organisatie van een tweede Starterscafé. Na de eerste succesvolle editie in 2014 in Mechelen kunnen startende ondernemers nu op 22 maart terecht in Lier.

De organisatie is in handen van de JCI-afdelingen Mechelen, Lier, Gheel-en-thals en Antwerpen. Stad Lier is enthousiast partner van het project en stelde de Socio-zaal in het stadion van Lierse S.K. ter beschikking.

“Deze beurs richt zich tot mensen die een eigen zaak willen starten maar niet goed weten hoe ze hieraan moeten beginnen of die extra goed geïnformeerd met het ondernemerschap willen starten”, zegt Sophie Vandewalle van de organiserende JCI-commissie.  “We willen met deze beurs de drempelvrees doen afnemen en iedereen laten kennismaken met het ondernemerschap.”

Een aantal bedrijven heeft zich al gemeld als partner van het Starterscafé maar JCI blijft zoeken naar nog meer ondernemingen om de beurs zo uitgebreid en interessant mogelijk te maken voor de bezoekers.

“Op de beursvloer zullen diverse organisaties en bedrijven vertegenwoordigd zijn die bijstand bieden bij het opstarten van een zelfstandige onderneming. Dit kan gaan van een sociaal secretariaat tot een verzekeringskantoor of een ervaren ondernemer die je businessplan nakijkt. Op die manier kunnen bezoekers op één dag zeer veel bijleren.”

De toegang tot de beurs is gratis maar inschrijven is wel nodig via de website van JCI Starterscafé.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.