Nieuws Mechelen Steven De Vos is de nieuwe CEO van ASAMCO

Steven De Vos is de nieuwe CEO van ASAMCO

Steven De Vos is de nieuwe CEO van ASAMCO

BORNEM – Steven De Vos volgt Gert Van Gestel op en startte op 14 september als nieuwe CEO van Asamco. Asamco, gevestigd in Bornem, is een inkoopgroepering van technische vakhandels, gespecialiseerd in gereedschap, machines, hang- en sluitwerk, ijzerwaren en toebehoren voor de professionele eindgebruiker en de kwaliteitsbewuste doe-het-zelver. Met 65 aangesloten onafhankelijke familiale ondernemingen en 70 verkooppunten is Asamco toonaangevend binnen de sector.

Steven De Vos, Master Toegepaste Economische Wetenschappen, verlaat A&S Solutions, het consultancybedrijf dat hij oprichtte. Na een loopbaan van meer dan 20 jaar als manager binnen consultancy vond hij de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging. De Vos kiest hierbij voor zijn passie binnen de bouwsector. Hij kiest voor Asamco en zijn leden, waar persoonlijk advies, expertise en hoge kwaliteit de waarden zijn die het verschil kunnen maken binnen een competitieve sector in volle evolutie.

Slim innoveren, steeds vertrekkende vanuit wat de klant wil, is gedurende de hele carrière van De Vos een belangrijk uitgangspunt, een dat hij ook bij Asamco zal aanhouden. “We leven in een snel veranderende wereld waar bedrijven met heel wat uitdagingen geconfronteerd worden,” aldus De Vos. “Ik heb een fundamenteel geloof in het helpen van klanten en partners om hun wendbaarheid te vergroten en hun uitdagingen om te zetten in opportuniteiten, hen te helpen ontdekken waar hun unieke sterkte zich bevindt en hen op die manier sterker te laten worden. Ik ben sterk onder de indruk van de expertise en het potentieel dat hier leeft en die zich uit in een unieke cultuur met een bijzondere kracht. De bundeling van 65 technische vakhandels, de sterke lokale verankering en de wil om krachten te bundelen binnen Asamco biedt unieke mogelijkheden.“

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.