Nieuws Mechelen Stokerij De Molenberg viert 8ste verjaardag met BAJAN

Stokerij De Molenberg viert 8ste verjaardag met BAJAN

Stokerij De Molenberg Stokerij De Molenberg viert zijn achtste verjaardag

Stokerij De Molenberg viert 8ste verjaardag met BAJAN

Stokerij De Molenberg uit Blaasveld bij Willebroek wordt 8 jaar en dat wordt gevierd met een Anniversary Edition whisky: BAJAN. Voor deze editie werden twee verschillende types rumvaten geïmporteerd uit Barbados.  Je kan de whisky exclusief kopen via whiskyspeciaalzaken en drankenhandels in België, Nederland en Frankrijk.

Om de achtste verjaardag van Stokerij De Molenberg gepast te vieren, bracht het een Anniversary Edition whisky op de markt. BAJAN verwijst naar de Creoolse taal die wordt gesproken op het Canarische eiland Barbados. Dat staat bekend om zijn productie van rum.

Een rijping van meer dan vijf jaar op de oudste vaten zorgt voor een volmondige, zachte toets van rozijnen en honing. De jongere rumvaten werden hiermee vermengd en brengen een verfrissende mix van kruidige toetsen. “Het resultaat is een mooi uitgebalanceerde whisky met een uitgesproken zachte smaak, afgerond met een verrassend tropisch tintje”, klinkt het.

14.000 flessen

BAJAN wordt aan het publiek aangeboden, niet enkel aan de leden van de Gouden Cirkel. In totaal werden er 14.000 genummerde flessen geproduceerd. In de brouwerijwinkel kan je maximum twee flessen kopen. Zo krijgt iedereen de kans een fles van deze editie te bemachtigen. Verder is de whisky te koop in speciaalzaken in België, Nederland en Frankrijk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.