Nieuws Mechelen Stratevision.fin opent nieuwe kantoren in Brugge en Herentals

Stratevision.fin opent nieuwe kantoren in Brugge en Herentals

Zaakvoerder Veronique Van de Water

Stratevision.fin opent nieuwe kantoren in Brugge en Herentals

MECHELEN – Accountantskantoor Stratevision.fin uit Mechelen opende in januari twee nieuwe kantoren. Met bijkomende vestigingen in Herentals en Brugge, en eentje in Hasselt in de pijplijn, heeft het accountantskantoor de juiste groeiformule te pakken.

Hoewel Stratevision.fin nog geen jaar geleden werd opgestart, komen er nu al twee kantoren bij. De uitvalsbasis niet ver van het centrum van Mechelen blijft behouden en wordt aangevuld met bijkomende kantoren in Herentals en Brugge. “Maar daar stopt het niet. Deze kantoren zijn al effectief in gebruik genomen, maar binnen enkele weken hopen we ook in Hasselt de deuren te openen en fysiek aanwezig te zijn”, zegt zaakvoerster Veronique Van de Water.

Stratevision.fin groeit stevig door en daar heeft Veronique alvast een verklaring voor. “Met onze aanpak in Mechelen, hebben we een eigen niche gevonden. Die aanpak slaat duidelijk aan en vandaar dat we meegroeien met onze klanten en ook opportuniteiten zien buiten de eigen provincie. Twee van onze basisprincipes zijn onze bereikbaarheid en proactiviteit en met deze bijkomende kantoren onderstrepen we dat nog eens.”

Stratevision.fin wil anders zijn dan het ‘traditionele’ accountantskantoor. “We houden wel van een vleugje rock-’n-roll. En uiteraard gaan we voor een persoonlijke aanpak, maar we denken ook commercieel mee met onze klanten en spreken hun taal. Logisch dus dat we eerder gepercipieerd worden als een business partner dan als een accountantskantoor. Bij ons geen hocus pocus of saaie technische termen, maar een hands-on aanpak op maat. Volledig digitaal indien gewenst, maar net zo goed op de old fashioned way. En dit niet voor iedereen, maar specifiek voor starters, zelfstandigen en kleine KMO’s”, vertelt Veronique.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.