Nieuws Mechelen Succesvolle beursdeelnames voor RoboJob

Succesvolle beursdeelnames voor RoboJob

Succesvolle beursdeelnames voor RoboJob

HEIST-OP-DEN-BERG – Voor het eerst sinds bijna anderhalf jaar nam RoboJob weer deel aan een internationale vakbeurzen Voor het eerst ook met een volledig eigen stand. Het was meteen een groot succes.

De verwachtingen werden meer dan overtroffen op zowel Global Industrie in Lyon als op Machineering in Brussel. De volgende, de Metavak-beurs, vindt plaats in Gorinchem.

Global Industrie in Lyon was de eerste beurs waar de internationale markleider in CNC-automatisering voor het eerst sinds Corona naartoe trok.  Het was meteen ook de eerste keer dat RoboJob er uitpakte met een eigen beursstand.  “Toch best spannend,” vertelt CEO Helmut De Roovere.  “We hebben al wel enkele keren aan Global Industrie deelgenomen, maar steeds in samenwerking met onze partners Yamazaki Mazak en Degomme-Boccard.  Daar stonden we nu ook weer, met onze Tower die werd opgesteld aan de nieuwe Mazak CV5-500.  Maar dus ook voor het eerst met een eigen beursstand.”

Na een aarzelende start op maandag, 6 september liep de beursvloer helemaal vol op dinsdag, woensdag en donderdag.  Heel wat bezoekers wisten ook de weg naar RoboJob te vinden.  “We merken al veel langer dat de vraag naar automatisering flink is toegenomen sinds Corona,” vertelt De Roovere.  “Dat werd in Lyon weer bevestigd, en ook in Brussel trouwens.”  In Brussel werd op woensdag, 8 september het startschot gegeven voor Machineering.  Ook hier werd het een voorzichtige start, met donderdag en ook vrijdag als de meest drukke dagen.  “Het deed enorm veel deugd om onze klanten terug te zien.  Ook mochten we heel wat nieuwe gezichten verwelkomen, en dat hopen we weldra in Gorinchem ook te mogen doen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.