Nieuws Mechelen Supermarkt Albert Heijn opent winkel in Willebroek

Supermarkt Albert Heijn opent winkel in Willebroek

Supermarkt Albert Heijn opent winkel in Willebroek

WILLEBROEK – In de Nachtegaalstraat in Willebroek opent de Nederlandse supermarktketen Albert Heijn in november een winkel. Albert Heijn neemt er de plaats in van de Market Carrefour op hetzelfde adres.

De nieuwe vestiging van Albert Heijn is op zoek naar personeel. Er staan zo’n 40 vacatures open voor allerlei jobs. “Het is voor ons een gedroomde ligging en een opportuniteit om hier in te trekken. Dat het ervoor een supermarkt was, is toeval. Het marktonderzoek was zeer positief”, zegt Ann Maes, woordvoerder voor Albert Heijn aan de gazet van Antwerpen.
De winkel zal zeven dagen op zeven open zijn. Er is een parking voor 120 wagens en de supermarkt zelf heeft een oppervlakte van 1800 m².

Het is de eerste vestiging van Albert Heijn in deze regio. Ook in Mechelen komt ten vroegste eind volgend jaar een vestiging van de supermarktketen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.