Nieuws Mechelen Sweco start met Kick-Off Academy

Sweco start met Kick-Off Academy

Sweco start met Kick-Off Academy

PUURS –  Meer dan 120 nieuwe medewerkers namen vorige week  deel aan de grootschalige Kick-Off Academy van Sweco. Dit was tevens het startschot van een uitgebreid leertraject voor verschillende vakdisciplines. 

Sweco investeert volop in de ontwikkeling van haar medewerkers. Naast verschillende Academies voor specifieke doelgroepen organiseert men ook vele ‘knowledge sharing’ sessies en interne technische opleidingen.

Jonathan Cops, Manager Knowledge, Learning & Development, blikt tevreden terug. “Het werd een dag vol energie, met boeiende uiteenzettingen over de visie van Sweco op BIM en het belang van digitalisering, demonstraties van verschillende projecten uit alle divisies, en natuurlijk met veel nieuwe ontmoetingen en plezier! We willen onze starters een sterke basis geven voor de rest van hun loopbaan, met een leertraject per vakdiscipline, vol boeiende opleidingen op maat van het werk bij Sweco, als aanvulling op hun pas afgeronde hogere studies.”

Sofie Nauwelaerts, Employer Branding Specialist, is heel fier op het resultaat. “Meer dan 20 ervaren collega‘s hebben zich mee ingezet om een indrukwekkend opleidingsprogramma te ontwikkelen. In het programma ligt de nadruk op BIM, design-software en vaktechnische opleidingen.”

“De Kick-Off Academy is een sterke bouwsteen binnen ons intern ontwikkeld opleidingsbeleid; naast de Projectmanagement Academy, Junior Academy, de Senior Academy en de Leadership Academy. De deelnemers bestuderen daarbij telkens praktijkgerichte cases, dompelen zich onder in rollenspellen en activeren via leergesprekken hun kennis”, besluit Jonathan Cops.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.