Nieuws Mechelen Switch bevestigt intentie tot overname sectorgenoot

Switch bevestigt intentie tot overname sectorgenoot

Switch bevestigt intentie tot overname sectorgenoot

Switch, de Belgische winkelketen van Apple producten en bijhorende hardware met vestiging in Lier, bevestigt de geruchten dat het de intentie heeft om sectorgenoot easy-m over te nemen. Switch heeft daarover een aanvraag ingediend bij de Belgische Mededingingsautoriteit.

De voorbije 20 jaar groeide Switch onder leiding van Rik Vrancken bij de consument uit tot een vaste waarde voor de aankoop van Apple-producten. Easy-m, een familiebedrijf onder leiding van Annick Maes, ontstond in 1937 in Herentals en groeide de voorbije jaren als gevolg van verschillende overnames.

Terwijl Switch vandaag voornamelijk actief is in Vlaanderen, is Apple Premium Reseller easy-m voornamelijk actief in Brussel en Wallonië. Het bedrijf heeft ook een vestiging in Mechelen.

Switch zal meer details communiceren over de transactie van zodra alle gebruikelijke formaliteiten vervuld zijn en het bedrijf de goedkeuring door de Mededingingsautoriteit formeel ontvangen heeft.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.