Nieuws Mechelen ’t Hof bySONder is nieuwe Mechelse cowerkplek

’t Hof bySONder is nieuwe Mechelse cowerkplek

’t Hof bySONder is nieuwe Mechelse cowerkplek

MECHELEN – De vroegere winkel van kampeergerei SON in de Adegemstraat was decennialang een begrip in Mechelen. Toen de uitbaters er enkele jaren terug mee ophielden werd de site langzaam omgevormd tot een ecologische Business en Life hun in Mechelen. Vanaf nu kunnen ondernemers er ook terecht voor cowerkplekken.

‘t Hof BySONder – met een knipoog naar de vroegere naam van de winkel – is een Ecological Business and Life Hub waar zowel bewoners, ondernemers als bezoekers van de plek bij betrokken worde. “Wij bieden een ecologische, duurzame plek die mensen en bedrijven volop ruimte geeft om BySONder te ondernemen, te groeien, te beleven en te verbinden”, legt gedelegeerd bestuurder Amber Verstraelen uit. “Ondernemers kunnen bij ons terecht voor een kantoorruimte, cowerkplek, boutique-ruimte, vergaderzaal of evenementenruimte.

Op termijn komt er extra beleving door onder andere een brasserie, een stadsakker, kinderopvang en een fair BNB. Vanaf dat ogenblik zijn dus niet alleen ondernemers maar ook bezoekers welkom in ’t Hof BySONder.
“Vandaag stellen we graag onze Werkplek90 voor. Werkplek90 is een circulaire gerenoveerde ruimte van 30m² in de Adegemstraat 90. Het is een zelfvoorzienend deel van ’t Hof bySONder met mogelijkheid tot invulling als kantoor of werkruimte. Duurzame ondernemers kunnen hier terecht voor een eigen plek in het centrum van Mechelen voor hun activiteiten.  Een basic uitgerust betaalbaar kantoor, dat je zelf kan inkleden volgens eigen noden en smaak met een gevelbrede vitrine waar je je business in de kijker kan zetten”, zegt Amber Verstraelen.

www.thofbysonder.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten