Nieuws Mechelen ’t Kofschip verhuist naar nieuw pand

’t Kofschip verhuist naar nieuw pand

’t Kofschip verhuist naar nieuw pand

MECHELEN – Begin augustus opende zaakvoerder Johan Van der Taelen op de IJzerenleen 7 zijn pop up ’t Kofschip 2.0. Het voorbije weekend werd de tijdelijke locatie ingeruild voor een vaste locatie in dezelfde straat op het nummer 65.

In ’t Kofschip kan je terecht voor schoolbenodigdheden, inktpatronen en kantoormateriaal. In de nieuwe winkel vindt Van der Taelen zowel onderdak voor de winkel, voor een magazijn als voor zijn kantoor.

“Op termijn wil ik een gevestigde waarde worden in het centrum van Mechelen. Mensen kunnen nu al terecht bij ons voor kantoormateriaal en inktpatronen. We willen ons ook nog verder gaan focussen op het iet meer luxueuze schrijfgerief zoals vulpennen. Daar is de laatste tijd weer opvallend veel vraag naar”, vertelt Johan Van der Taelen.

‘t Kofschip verkoopt onder andere Atomaschriften, vulpennen en potloden, rekenmachines, kaften, notitieboekjes maar ook mondmaskers en ontsmettingsalcohol. De winkel is geopend van dinsdag tot zaterdag, telkens van 10 tot 17 uur.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.